Home Vicinia Agenda Activiteiten Opleidingen Sponsors Links Contact

Muziekvereniging Vicinia

Welkom op de website van muziekvereniging Vicinia uit Vianen (NB). Op deze site vindt u alle informatie en weetjes over onze muziekvereniging.

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@vicinia.nl.

U kunt ons ook vinden op Facebook. Vergeet niet te liken of een bericht achter te laten!

Documenten & Informatie

Muziekvereniging Vicinia heeft voor de vereniging een beleidsplan opgesteld. Hierin staat de visie van de vereniging en nog veel meer.

Bent u een (aspirant) muzikant en lijkt het u leuk om bij onze vereniging te komen spelen? Bekijk dan nu ons informatieboekje voor nieuwe leden. Tevens kunt u gebruik maken van ons inschrijfformulier om u daarna aan te melden en mee te spelen met Vicinia!

Bestuur

Het bestuur van muziekvereniging Vicinia bestaat uit:

Voorzitter: VACATURE
Secretaris: VACATURE
Penningmeester: Gijs Nuijen
Bestuurslid: Yolanda Dogge
Bestuurslid: Nanda Cornelissen
Bestuurslid: Miriam van Haren

U kunt via info@vicinia.nl contact opnemen met het bestuur.

Orkest

Muziekvereniging Vicinia uit Vianen is opgericht op 11 januari 1988. Sinds de oprichting is de vereniging uitgegroeid tot een volwaardig muziekgezelschap, dat zich meerdere malen per jaar aan de gemeenschap presenteert tijdens concerten, serenades en andere optredens. Muziekvereniging Vicinia maakt eigentijdse muziek in een harmonische setting op een niveau dat bij de vereniging past, onder leiding van dirigent Frank van Hassel.

Leden voelen zich nauw verbonden met de vereniging en de Viaanse gemeenschap. Op gezette momenten en bij diverse gelegenheden verleent de muziekvereniging haar medewerking aan het opluisteren van feesten en evenementen en gaat zij voorop in optochten.

Opleidingsorkest

Sinds 21 augustus 2008 heeft muziekvereniging Vicinia een eigen opleidingsorkest. Het opleidingsorkest vormt een belangrijk onderdeel van Vicinia en wordt gezien als de kweekvijver ter continuering van onze vereniging.

Leerlingen kunnen worden toegelaten tot ons opleidingsorkest na 9-12 maanden muziekles. Na het behalen van diploma A mogen zij alvast een half uur tot een uur mee repeteren met Vicinia. Na het behalen van diploma B mag men deelname aan het opleidingsorkest beïndigen. Dan mag er volledig mee gerepeteerd en gespeeld worden met Vicinia. Het opleidingsorkest treedt op bij het kerstconcert, soms op het kermisconcert en tijdens de feestelijke slotrepetitie voor de zomerstop.

Meer informatie kunt u opvragen via info@vicinia.nl