Home Vicinia Agenda Activiteiten Opleidingen Sponsors Links Contact

Bij Muziekvereniging Vicinia valt er veel (muzikaal) te beleven, voor zowel de leden als de toeschouwers. Hier volgt een greep uit de vele activiteiten waar Vicinia aan deelneemt.

Vicinia@Night

Vicinia@Night is een concert dat eens in de drie jaar georganiseerd wordt door onze muziekvereniging. Bij dit evenement, wordt in samenwerking met plaatselijke zangers, zangeressen, koren of andere muzikale talenten een indrukwekkende presentatie van plaatselijk talent getoond.

Inmiddels heeft in 2016 alweer de vierde editie van dit evenement plaatsgevonden. Met als thema TOP 2000 vormde dit weer een van de hoogtepunten van muziekvereniging Vicinia.

De volgende editie van Vicinia@Night staat gepland op 25, 26 en 27 maart 2022. "Vicinia@Night is toch elke keer weer een hoogtepunt"

Kermisconcert

Traditie getrouw geven wij elke 3e zondag van september het jaarlijks terugkerende kermisconcert. De tijd van het kermisconcert gaat in samenspraak met Café Zaal De Hei.
We nodigen elk jaar een vereniging uit die qua muziek een "tegenhanger" van onze muziekvereniging is, om een leuk afwisselend concert te geven, voor ieder wat wils.
Tips om dit concert samen neer te zetten zijn altijd welkom via info@vicinia.nl.

Donateursactie

In het voorjaar gaan de leden van Vicinia langs de deuren van vrienden, buren, kennissen en dorpsgenoten. In ruil voor een zelfgekozen bijdrage, zijn donateurs welkom op het kermisconcert.
De opbrengst willen we vooral gebruiken voor de opleiding van de jeugd. Dat houdt in: nieuwe muziekpartijen aanschaffen en daar waar nodig is het instrumentarium verbeteren.

Oliebollenactie

Op oudejaarsdag, 31 december, gaat muziekvereniging Vicinia traditiegetrouw oliebollen bakken. De opbrengst van de actie komt ten goede aan ons instrumentenfonds. De bollen worden, met de allerbeste, verse ingredi´┐Żnten, goudbruin gebakken in onze eigen oliebollenkraam.
Wijd en zijd wordt de kwaliteit van onze bollen geprezen om hun smaak, weinig vet en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij verkopen de hele dag, vanuit de kraam, overheerlijke oliebollen en krentenbollen.
Als service aan de inwoners van Vianen bezorgen we bestellingen ook aan huis. Buiten Vianen is bezorgen op locatie mogelijk. Ideaal om bijvoorbeeld uw familie, vrienden, personeel, klanten of collega's te verrassen.